Kabels 
Overige Producten 
Account  

Tie Wrap

Tiewrap kabelbinder set wit - Allteq
  • Kleur:
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 12,99
Tie wrap - 100 stuks - 2.5 x 100 mm - Delock
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 9,79
Tie wrap - 20 stuks - 4.6 x 150 mm - Delock
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 8,99
Tie wrap - 100 stuks - 120 x 2,5 mm - Allteq
  • Kleur:
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 3,99
Tie wrap - 100 stuks - 200 x 3,6 mm - Allteq
  • Kleur:
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 2,49
Tie wrap - 100 stuks - 120 x 4,6 mm - Allteq
  • Kleur:
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 2,49
Kabelbinder 200 x 4,8 mm. wit - 100 st. - Allteq
  • Kleur:
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 3,99

Tiewraps: hoe werken ze precies?

Zoals gezegd hebben tiewraps een speciale sluiting, waardoor ze maar eenmalig gebruikt kunnen worden. Hoe zit het precies met die sluiting? De tiewrap is in feite een dunne strip plastic, die aan één kant geribbeld is. Aan het ene uiteinde van de tiewrap vindt u de sluiting, aan het andere uiteinde van de tiewrap een spitse punt. In de sluiting zitten weerhaken. Wanneer u nu de spitse punt door de sluiting haalt, grijpen die weerhaken zich vast in de ribbels op de tiewrap. Dit zorgt ervoor dat de tiewrap alleen maar strakker aangetrokken kan worden en u de tiewrap niet meer los kunt trekken. U kunt eventueel een tiewrap tang gebruiken om de tiewrap zo strak mogelijk aan te trekken. Zo’n tang is ook ideaal om de tiewrap weer los te maken zonder ander materiaal te beschadigen, of om het uitstekende stukje tiewrap af te knippen zonder dat er scherpe randjes achterblijven.

Tie rips in verschillende kleuren en maten

Van oorsprong zijn tie rips bedoeld als kabelbinders, maar tegenwoordig gebruiken we ze voor van alles. Denk bijvoorbeeld aan feestverlichting die u wilt ophangen in een partytent. U “bundelt” de verlichting eenvoudig met de stangen van de tent door middel van een tie rip. Het is dus maar goed dat tie rips in verschillende maten bestaan. Hoe langer de tie rip, hoe breder de bundel die u met de tie rip vast kunt zetten. Daarnaast zijn tie rips er ook in verschillende kleuren. Dat is niet bedacht zodat de tie rips met uw feestverlichting matchen, al is dat natuurlijk een leuk extraatje. Het gebruik van verschillende kleuren tie rips kan u helpen onderscheid te maken tussen verschillende bundels met kabels. Zo brengt de tie rip gemakkelijk orde in de chaos. Liever neutrale tie rips? Dan kunt u kiezen voor tyraps met label. U schrijft op het label om welke kabels het gaat, en opgeruimd staat netjes.

Tyraps door weer en wind

Natuurlijk gebruiken we tyraps niet alleen voor binnen. Denk bijvoorbeeld al aan het voorbeeld van de partytent. Gebruikt u tyraps buiten en is het de bedoeling dat de tyraps wel een tijdje blijven zitten? Kies dan voor onze weerbestendige tyraps. Deze zijn gemaakt van extra stevig materiaal en zijn water-, vorst- en UV-bestendig. De tyrap wordt daardoor minder snel broos en breekt niet zomaar af. Zeiden we trouwens eerder dat ty-raps voor eenmalig gebruik waren? Gelukkig zijn er ook hersluitbare ty-raps! Bij deze ty-raps zit er een drukpunt bij de sluiting. Hiermee kunt u de ty-rap losmaken en meerdere keren gebruiken. Zo hoeft u de ty-rap niet na 1 keer los te knippen en weg te gooien, want dat is natuurlijk zonde van de ty-rap.

Uw tyraps online kopen

Tyraps koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over tyraps of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.