HDMI naar VGA omvormer

Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis.
HDMI naar VGA omvormer,
Type: On-board Chipset CH7101,
Aansluiting 1: HDMI male,
Aansluiting 2: VGA female,
Resolutie: max. 1080p.
Productcode: 1215188
voorraad: 1.860
€ 19,99 € 16,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1215188
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 16,99
Meer informatie over dit product

De Delock 65472 HDMI naar VGA omvormer is te gebruiken als u een beeldscherm met laatstgenoemde aansluiting op een HDMI-poort wilt aansluiten. De werking is eenvoudig. De eerste stap is om het product in een vrije HDMI-poort te pluggen. Vervolgens kunt u er een VGA-kabel insteken die u weer verbindt met een beeldscherm met een dergelijke poort. Deze verbindingsmogelijkheid kan handig zijn als uw, misschien iets oudere, computerscherm nog met Video Graphics Array werkt, terwijl u het beeld op een High-Definition Multimedia Interface-televisie wilt aansluiten.

Eigenschappen

U hoeft verder geen ingewikkelde (installatie)stappen te doorlopen, want het is een kwestie van plug-and-play en misschien wat kleine aanpassingen doen bij de instellingen. Maar dat is alles. Wat uw eventuele besturingssysteem is, maakt daarbij niets uit. De maximale resolutie die gehaald kan worden is 1080p, wat overeenkomt met 1920 x 1080 pixels, dus dat is wel iets om rekening mee te houden, zeker als u High-Definition Multimedia Interface, en de daarbij horende resoluties, gewend bent. Een tweede puntje om rekening mee te houden is dat, zoals altijd bij Video Graphics Array, geen audiosignaal meegezonden wordt. U zult dus alleen een beeldverbinding tot stand brengen.

Klein formaat

De Delock 65472 HDMI naar VGA omvormer is een zeer kleine uitvoering en dus ideaal om snel nog even in uw tas te steken, op weg naar een werkpresentatie of uw opleiding. Sommige analoge connectoren maken gebruik van schroefjes om de kabel vast te draaien, maar dat is bij dit product niet het geval. Deze schroefjes kunnen soms nog weleens afbreken, dus het feit dat ze hier niet aanwezig zijn, verhoogt de levensduur van het kleine product aanzienlijk. Dus wilt u op een simpele manier een wat ouder beeldscherm met een Video Graphics Array aansluiting verbinden met een High-Definition Multimedia Interface connector? Dan is deze Delock 65472 HDMI naar VGA omvormer een goede optie.

Specificaties

HDMI naar VGA omvormer
TypeOn-board Chipset CH7101
Aansluiting 1HDMI male
Aansluiting 2VGA female
Resolutiemax. 1080p
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie