Overige Producten 
Kabels 
Account  

Sleutelvinder

Wat doen als u uw sleutels zoekt?

Actie reactie is de sleutel tot de keuze van de juiste sleutelvinder. Er leiden immers meerdere wegen naar Rome en u hoeft niet per se een state of the art hitec oplossing voor uw vergeetachtigheid in stelling te brengen. Soms helpt dan ook gewoon een rollerclip. Een handige en robuuste clip met kabel waarmee u uw sleutels altijd bij de hand houdt. Wij hebben ze in vele uitvoeringen, bijvoorbeeld met riemclip en sleutelbeursje. Zeg maar de keyfinder, maar dan analoog. De meer technische oplossingen reageren op geluid, bluetooth, appjes en dergelijke. Zoekt u een fluitende sleutelvinder of bluetooth keyfinder, lees dan even verder.

Sleutelvinder met geluid

Deze keyfinder reageert op geluid. Als u fluit, fluit de sleutelvinder als het ware terug. Vaak geeft de sleutelvinder gelijktijdig ook een lichtsignaal. Op die wijze vindt u uw sleutels vanzelf terug, ten minste als ze zich niet al te ver van u af bevinden. Datzelfde LED lichtsignaal kunt u soms ook gebruiken om uzelf vervolgens bij te lichten om het sleutelgat te vinden. Er zijn ook modellen die een signaal verzenden naar uw smartphone, die vervolgens een geluid of licht signaal geeft. Deze werken via bluetooth. Overigens hoeft u natuurlijk niet per se een sleutelbos aan uw keyfinder te bevestigen. Alles dat gemakkelijk kwijt kan raken, denk maar eens aan een bril, heeft baat bij een vindhulp.

Bluetooth keyfinder

Een bluetooth keyfinder werkt uitsluitend in combinatie met een app op uw smartphone, laptop of tablet. Dat heeft als voordeel ten opzichte van een fluitende sleutelvinder dat de afstand best iets groter kan zijn, u hoeft immers het fluitje of lichtsignaal niet te horen of te zien. Een bluetooth keyfinder detecteer wanneer uw sleutels en smartphone gescheiden worden en geeft een signaal af. Hoewel het niet waarschijnlijk is dat u zo lang zonder sleutels kunt, de standby tijd van een sleutelvinder is meestal behoorlijk lang. Enkele maanden is geen uitzondering. Een handige extra van een bluetooth sleutelvinder is dat hij de bluetooth functie ook voor andere zaken kan gebruiken, zoals bijvoorbeeld voor de zelfontspanfunctie van uw smartphone camera.

Uw sleutelvinder online kopen

Een keyfinder koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een keyfinder of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie