Kabels 
Overige Producten 
Account  

Fotolijst

De digitale fotolijst in verschillende maten

Zoals u gewend bent van de traditionele fotolijst komt ook de digitale fotolijst in verschillende maten. In tegenstelling tot de traditionele variant echter, hoeft u zich geen zorgen te maken over het matchen van de fotoafmetingen met de lijst. Bij de digitale variant gebeurt dit automatisch, ongeacht de maat die u kiest. Bij een digitale fotolijst groot moet u denken aan de volgende afmetingen: 415 x 280 x 35 millimeter. Dit is een 39,6 centimeter beeldscherm, oftewel 15.6 inch. Heeft u liever een kleinere lijst? Dat kan uiteraard. De andere maten in het assortiment hebben ofwel een beeldscherm van 25,4 centimeter (10 inch), dan wel 20,32 centimeter (8 inch). Hierbij zijn de afmetingen respectievelijk 220 x 184 x 54 millimeter en 182 x 157 x 54 millimeter. Bovendien hebben we van de kleinste 8 inch afmeting ook een variant in het product Photoframes. Deze digitale fotolijst heeft een zogeheten PhotoBase Slim 4:3.

Resolutie van de digitale fotolijst

Net als de verschillen in maten zijn er bij de digitale lijsten ook verschillen in resolutie. Des te groter de digitale fotolijst, des te hoger vaak ook de resolutie. Nemen we de hierboven genoemde varianten dan mag u bij de grootste fotolijst, 15.6 inch, een resolutie van maar liefst 1366 x 768 verwachten. Dit geeft een bijzonder indrukwekkend resultaat. De tussenmaat van 10 inch heeft een resolutie van 1024 x 768. De kleinste maat, met een 8 inch beeldscherm, heeft een resolutie van 800 x 600. Maar denk nu niet dat de lagere resolutie in deze kleinste maat een minder scherpe weergave biedt. Al onze digitale lijsten geven een superscherp beeld. U kunt er daarbij voor kiezen alleen één foto continu weer te laten geven, of om te genieten van een diashow die voortdurend doorloopt. Zo creëert u als het ware een videovoorstelling van bijvoorbeeld die ene fantastische vakantie, uw bruiloft of de geboorte van uw kind. Daarmee kunt u voor uzelf de digitale fotolijst kopen, maar ook om als uniek cadeau te geven.

Veelzijdige instellingsmogelijkheden

U kunt ervoor kiezen om de digitale fotolijst in te stellen voor één enkel beeld of voor een weergave in een continu doorlopende diashow. Dit kunt u bij iedere digitale fotolijst heel eenvoudig zelf instellen. Door de intervallen en overgangen te selecteren, bepaalt u zelf wat er wanneer weergegeven wordt. Kiest u bijvoorbeeld voor een interval van een paar seconden of voor een interval van een dag? Alles is mogelijk. Datzelfde geldt voor de overgangen. Een vloeiende overgang vanuit een bepaalde hoek, of een horizontale overgang van links naar rechts, of van rechts naar links. Uiteraard is ook een verticale overgang mogelijk, die van boven naar beneden loopt. Of andersom natuurlijk, van beneden naar boven. Omdat geen enkele interieurstijl hetzelfde is, is bovendien aan verschillende framematerialen- en kleuren gedacht. Zo is er bijvoorbeeld het roestvrijstalen frame dat past bij de modernere woninginrichtingen met een industriële look. Daarnaast zijn er ook kunststoffen zwarte frames die bij alle interieurstijlen passen.

Unieke extra features

Naast de reeds genoemde kwaliteitseigenschappen van onze digitale lijsten, zijn er ook nog extra features. Zo heeft onze 8 inch digitale fotolijst een geïntegreerd weerstation. Zowel binnentemperatuur als buitentemperatuur worden gedetailleerd weergegeven. Zo haalt u met deze 2-in-1 fotolijst dus een multifunctioneel product in huis. Ditzelfde geldt voor de digitale fotolijst wifi varianten. Hiermee kunt u zelfs video’s afspelen op uw digitale fotolijst. Vrijwel alle bekende videoformaten worden ondersteund door deze fotolijsten. Daarnaast kunt u tijdens het bekijken van uw foto’s naar een bijpassend achtergrondmuziekje luisteren. De geluidsweergave van onze digitale fotolijsten is zeer goed. Deze digitale fotolijsten ondersteunen gecomprimeerde audioformaten zoals MP3 en zijn voorzien van geïntegreerde luidsprekers. Ook zitten in deze multifunctionele digitale fotolijsten standaard een kalender, een klok en aan alarm verwerkt. Dit alles bovenop de standaard ondersteunende functies zoals zoom, gesplitste schermen, een automatische timerfunctie, display formaat, automatische beeldrotatie, een intelligente map-functie en een meertalig menu.

Digitale fotolijst: boordevol power

Met zoveel functionaliteiten is onze digitale lijst met accu voorzien van meer dan voldoende power. De stroomtoevoer van de onze fotolijst geschiedt via een voedingsadapter. De maximale vermogensopname van de 8 inch kleine fotolijst is 4,5 watt. Dit is 6,7 watt bij de medium fotolijst van 10 inch en 9 watt bij de grote fotolijst van 15.6 inch. Het interne geheugen van de digitale fotolijst van 15.6 inch is maar liefst 2048 MB. Met andere woorden, u kunt meerdere fotoalbums kwijt op deze digitale fotolijst. Het interne geheugen van de 10 inch digitale fotolijst is daarbij nog hoger: 4096 MB. Uiteraard is het afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur voor welke hoeveelheid MB’s u kiest. Normaal gesproken is de 2048 MB van de 15.6 inch grote fotolijst prima voor gemiddeld gebruik. Verder zijn al onze digitale fotolijsten voorzien van een afstandsbediening. Dit betekent dat u vanaf bijvoorbeeld uw bank uw digitale fotolijst kunt bedienen. De afstandsbedieningen werken op 1 AA-batterij.

Uw digitale fotolijst online kopen

Een digitale fotolijst koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een digitale fotolijst of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie