Kabels 
Overige Producten 
Account  

USB Hub

USB Hub, de oplossing voor uw capaciteitsprobleem

We kennen allemaal wel het probleem dat we net een of meerdere USB poorten tekort komen voor al onze toepassingen. Vaak is er sowieso al een USB poort bezet door uw muis, en eventueel nog door uw toetsenbord. Daarnaast wilt u nog zoveel andere apparaten opladen en eventueel bestanden overdragen. U wilt graag extreem multitasken, maar uw laptop of pc is daar niet helemaal klaar voor. De USB Hub lost dit capaciteitsprobleem op. Of u nu op zoek bent naar een kleine, goedkope uitbreiding, of een USB Hub met wel 10 extra poorten, Allekabels heeft de USB Hub waar u naar op zoek bent.

Verschillende soorten en maten

Zoals u in ons assortiment kunt zien, zijn er nogal wat verschillende USB Hubs. Sommige hebben een slim design dat rekening houdt met de omgeving. Hierdoor past de USB Hub gemakkelijk op kleine plekken en valt deze niet op, er zijn zelfs USB hubs die u kunt inbouwen in een tafel of bureau. U kunt natuurlijk ook juist kiezen voor een opvallende Hub met een mooi design of felle kleur, sommige USB Hubs mogen best gezien worden. Maar het uiterlijk is natuurlijk niet het belangrijkste. Allekabels biedt USB Hubs met capaciteiten tussen de 3 en 10 USB poorten. U kunt kiezen voor een USB Hub met voeding voor een optimale bestandsoverdracht. We hebben zelfs Hubs om in te bouwen in uw PC, zodat u het probleem van te weinig USB poorten permanent kunt oplossen.

USB 2.0 of 3.0 Hub

Wilt u een USB Hub kopen, dan is het verder nog verstandig om rekening te houden met de snelheid van de data overdracht. Dit is afhankelijk van de USB versie, namelijk USB 2.0 of 3.0. USB versies zijn “backwards compatible”, wat betekent dat u een USB 3 apparaat nog altijd kunt gebruiken met USB 2 kabels en andersom. Dat betekent wel dat u dan maar de maximale overdrachtsnelheid van de laagste USB versie kunt behalen. Ondersteunt al uw apparatuur USB 3.0, dan is het natuurlijk zonde als u deze snelheid verliest door gebruik te maken van een USB 2.0 Hub. Allekabels biedt zowel USB 2.0 als 3.0 Hubs, u kunt dus zelf de keuze maken nadat u uw apparatuur goed bekeken heeft. Een USB 3.0 aansluiting herkent u overigens aan de blauwe connector, zo kunt u het verschil tussen beide versies snel zien.

USB Hub online kopen

Een USB Hub koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een USB Hub of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie