Overige Producten 
Kabels 
Account  

Dummy Camera

Gerelateerde Categorieën

Beveiligen via een dummy: net echt!

Nog niet zo lang geleden werd de beveiliging van spullen vooral uitgevoerd door ingehuurd personeel, een dure grap dus. Door de toegenomen noodzaak is elektronische beveiliging inmiddels voor iedereen toegankelijk. Allekabels heeft beveiligingsartikelen in alle soorten en maten in huis: van bewegingsmelders en camera’s tot kluizen en diverse sloten. Zelfs verborgen camera’s in pennen en brillen. Daarnaast heeft Allekabels diverse dummy beveiligingsartikelen in haar assortiment. Ze lijken net echt en daardoor werken ze preventief: een inbreker of vernieler bedenkt zich wel twee keer wanneer de kans bestaat dat hij wordt opgenomen tijdens de diefstal of molestatie. Voor wat betreft onze dummy beveiligingscamera’s kunt u bij Allekabels kiezen tussen diverse losstaande camera’s of complete sets dummy camera’s.

Dummy dome camera of ander model dummy camera?

Een dome camera is voorzien van een glazen bol waarachter zich een lens en eventuele infrarood verlichting bevindt. Het is meestal een vaste camera die na dichtschroeven van de behuizing niet meer gedraaid kan worden. Een dome camera kan soms ingezoomd worden. Meestal worden beveiligingscamera's die kunnen draaien en zoomen aangeduid als PTZ camera (Pan Tilt Zoom camera) of speed dome. Bij een dummy dome camera worden deze functies nagebootst, bijvoorbeeld door een knipperende rode LED. Let bij het bestellen wel even op of de dummy dome camera zowel binnen als ook buiten gebruikt kan worden. Voeding gebeurt meestal via batterijen, let ook hier even op welke soort batterijen u nodig heeft en of deze meegeleverd worden. Behalve het ronde dome model zijn er ook andere modellen, die er meer uitzien als een gewone camera. Zo zijn er dummy bullet camera’s, waarbij de camera in een koker is geplaatst. Deze dummy camera’s dienen op een flinke hoogte te worden bevestigd, zodat het er “echt” uitziet en de dummy niet kan worden beschadigd. Let ook hier bij het bestellen wel even of de dummy camera binnen als ook buiten gebruikt kan worden. Voeding gebeurt meestal via batterijen, let op welke soort batterijen u nodig heeft en of deze meegeleverd worden.

Dummy camera binnen of buiten?

Onze dummy camera’s zijn van diverse materialen gemaakt. Er zijn kunststof modellen met een fraaie vormgeving, maar ook meer robuuste uitvoeringen van aluminium. Aangezien er toch elektronica inzit die de licht- en eventuele bewegingseffecten van echte beveiligingscamera’s nabootst, voldoen de dummy camera’s die geschikt zijn voor gebruik buiten aan de betreffende IP-norm. U vindt deze terug op elke productpagina van een dummy camera.

Batterij of zonnepaneel?

De meeste dummy camera’s bij Allekabels werken op batterijvoeding. Enkele uitvoeringen die geschikt zijn voor gebruik buiten, werken middels een zonnepaneel in de dummy camera. Het zonnepaneel zorgt ervoor dat de oplaadbare batterijen van de dummy camera hun werk blijven doen. Let er dus wel op dat de juiste batterijen in de dummy worden geplaatst én dat ze ook oplaadbaar blijven. Na enkele jaren gebruik kan de werking van oplaadbare batterijen immers afnemen.

Uw dummy camera online kopen

Een dummy camera koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een dummy camera of over de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Klantenservice & Informatie