Kabels 
Overige Producten 
Account  

Telefoon Houder Auto

Welke telefoonhouder auto is geschikt?

Een telefoonhouder auto kunt u op diverse plekken in uw wagen kwijt: op het dashboard, op de voorruit of in het ventilatierooster. Niet altijd is er een speciaal ontworpen telefoonhouder voor uw type telefoon beschikbaar. Daarom zijn veel van onze modellen telefoonhouder auto ook universele telefoonhouders. Deze zijn geschikt om vrijwel elk type telefoon in uw auto te bevestigen. Ze zijn steeds in hoogte en breedte verstelbaar zodat uw telefoon steeds past in de houder.

Soort bevestiging

U kunt kiezen voor een bevestiging aan de lamellen van het ventilatierooster. Deze simpele en snelle bevestigingsmethode staat garant voor een goede grip. De meeste modellen beschikken over met rubber beklede zijdelen zodat er geen krassen optreden tijdens het plaatsen. Veel types beschikken over een zachte gewatteerde rug zodat ook de smartphone beschermd is tegen krassen. Een ander soort bevestiging is de plaatsing via een zuignap. Sommige modellen kunt u daarnaast met een magneet bevestigen. Ten slotte zijn er ook modellen die u gewoon kunt schroeven. Vaak is het zo dat u bij een en hetzelfde model houder kunt kiezen tussen meerdere bevestigingsmethodes. Dit soort universele telefoonhouder auto is hierdoor erg makkelijk te monteren.

Draaibaar en kantelbaar

Veel van onze types telefoonhouder auto zijn draaibaar en kantelbaar. Met de draaifunctie kunt u bepalen hoe de hoek ten opzichte van u of uw passagier is. Met de kantelfunctie bepaalt u de zichthoek, met name voor wat betreft de inval van het licht. Soms worden beide functies bereikt doordat er een zwenkbare en draaibare zwanenhals aan de telefoonhouder is bevestigd. Al deze functies zijn ook handig als u geen telefoon maar een ipad of andere tablet wilt monteren in uw auto. Ook deze houders heeft Allekabels.

Telefoonhouder auto met USB

Een bijzondere uitvoering telefoonhouder auto betreffen de versies met USB aansluiting. Dit type houder sluit u aan op de sigarettenplug in uw auto. Aan de achterkant van de houder zit een USB poort waardoor u uw telefoon altijd gemakkelijk kunt opladen met uw kabel. U moet hem dan wel monteren in de buurt van de sigarettenaansteker in uw auto. Of u kiest voor een oplossing middels een draagbare powerbank die u op een handige plek (en vaak uit zicht) in uw auto legt.

Uw telefoonhouder auto online kopen

Een telefoonhouder auto koopt u online bij Allekabels. Of u nu een specifiek merk zoekt of een universele telefoonhouder, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een telefoonhouder auto of over de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Klantenservice & Informatie