Kabels 
Overige Producten 
Account  

Professionele Audio Kabel


VorigeResultaten 1 tot 100 van totaal 128 productenVolgende

Wanneer professionele audio kabels kiezen?

De meeste audio kabels en video kabels levert Allekabels in diverse kwaliteiten:
  • standaard kwaliteit;
  • hoge kwaliteit kabel, verguld;
  • professionele kabel, verguld met goede dubbel afgeschermde kabel.
Wanneer kunt u beter deze laatste, zeer hoge kwaliteit kabel kiezen? Computers, magnetrons, spaarlampen, stroomkabels, etc. veroorzaken stoorvelden. De kans dat deze stoorvelden niet opgepikt worden door de kabel, en dus niet hoorbaar zijn in het geluid, is het kleinst bij een duurdere, beter afgeschermde professionele audio kabel. Ook is het signaal verlies kleiner in een kwaliteits audio kabel. Dit voordeel speelt vooral wanneer er lange kabels gebruikt worden. Kortom: u kiest voor professionele audio kabel wanneer u geen last van storingen wilt ondervinden, ook wanneer u een iets langere kabel moet gebruiken. Onze professionele audio kabel leveren wij voor een zeer aantrekkelijke prijs, kant en klaar gemonteerd, per meter of op rol.

Audio does it

Het transport van elektrisch signaal is direct afhankelijk van de zuiverheid van de geleider. Hoe puurder het koper en hoe minder onregelmatigheden in de kristalstructuur, des te minder obstakels het elektrische signaal op haar pad tegenkomt. Daarom wordt de duurdere kabel gemaakt van het zogenoemde OFC (oxygen free ofwel zuurstofvrij) koper. Met name professionele luidsprekerkabel profiteert enorm van deze kwaliteit. Ook professionele microfoonkabel hebben wij in deze kwaliteit. Als het kabels zonder XLR connectoren betreft: u kunt deze connectoren in een keer meebestellen. Verder hebben wij speciale professionele subwooferkabel, die afwijkt van standaard speakerkabel en beter geschikt is voor deze toepassing.

Professionele audio kabel: mag het een metertje langer?

Wij verkopen professionele audio kabel vanaf een lengte van een halve meter. Voorgemonteerde XLR kabel hebben wij tot een lengte van 24 meter in ons assortiment. Bepaalde soorten kabel hebben wij tevens te koop op rol, bijvoorbeeld professionele speakerkabel. Verder leveren wij met grote regelmaat professionele XLR kabels op rol. Deze voldoen aan alle kwaliteitsnormen en zijn daardoor uitermate geschikt voor intensief professioneel gebruik. De kabels zijn 100% afgeschermd. 100 Meter professionele audio kabel op rol verzekert u, mits voorzien van de juiste connectoren, van een kwalitatief consistente kabel van voldoende lengte.

Connectoren

Goedkope kabels en connectoren hebben een oppervlakte van normaal metaal, dit kan na verloop van tijd gaan oxideren en hierdoor kunnen storingen ontstaan. Het is dan ook van groot belang dat u, naast de juiste kabel, ook kiest voor de juiste connector in professionele kwaliteit. U vindt in ons assortiment professionele audio kabel met tulp connectoren (ook bekend als cinch of RCA connectoren), met jack connectoren en met XLR connectoren. Ten slotte vindt u in ons assortiment ook professionele audiokabel met optische verbinding en connectoren. Optische kabels met SPDIF of TOSLINK hebben wij vanaf een lengte van een halve meter tot 20 meter. Overigens: heeft u wel eens last van te weinig plek voor de connector? Wij hebben ook veel verloopstukken, bijvoorbeeld om een connector in een hoek van 90 graden toch te kunnen plaatsen.

Uw professionele audio kabel online kopen

Een professionele audio kabel koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over professionele audio kabel of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie