Kabels 
Overige Producten 
Account  

Docking Station

Docking station voor onderweg

Een docking station is een handig apparaat voor in de woonkamer of op het nachtkastje, om een smartphone of tablet op te laden en tegelijkertijd muziek te draaien (op de modellen met ingebouwde speakers). Soms is het echter ook leuk om erop uit te gaan voor een wandeling, een bezoekje aan het strand of een picknick en een muziekje te draaien. Met een docking station met ingebouwde accu kunt u overal waar u wilt uw telefoon laden en muziek luisteren. Ook voor thuis is zo’n draadloze optie handig, omdat het niet altijd prettig is om afhankelijk te zijn van de locatie van het stopcontact, bijvoorbeeld als er bezoek is.

Apple dock connector

Apparaten van Apple hebben geen micro USB-aansluiting, maar een eigen aansluiting. Afhankelijk van de leeftijd van het apparaat is dit een Lightning-connector of een 30-pins connector, ook wel Apple dock connector genoemd. Deze docking stations zijn dan ook enkel geschikt voor smartphones van Apple, zoals de iPhone 3 en 4. Veel stations zijn ook uitgerust met andere aansluitingen, zoals een 3.5 mm jack-aansluiting of een SD-kaartslot, zodat ook vanaf andere apparaten of geheugenkaarten muziek kan worden geluisterd. Op deze manier heeft u tevens altijd een handig speakertje in huis, waarvoor u niet per se een smartphone hoeft te gebruiken.

Wakker worden met uw eigen muziek

Hoeveel mensen gebruiken tegenwoordig al hun smartphone als wekker? En hebben tegelijkertijd hun telefoon 's nachts aan de oplader? Dit is handig te combineren met elkaar. Plaats ’s avonds simpelweg de telefoon in een docking station met wekker en u wordt niet alleen wakker met uw eigen accu herladen, maar ook die van de smartphone. Ook kunt u kiezen voor een model met radio, zodat u altijd kunt luisteren naar uw favoriete radiozender.

Online uw docking station kopen

Een docking station koopt u eenvoudig online bij Allekabels. Heeft u voor 22:00 uur besteld en is het door u gekozen product bij ons voorradig (3 groene bolletjes)? Dan heeft u uw bestelling morgen al in huis! U kunt eenvoudig betalen via onze beveiligde betaalmethoden of achteraf betalen. Heeft u nog vragen over één van de artikelen? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar en staat graag voor u klaar.

Klantenservice & Informatie