AA Batterij - 60 Stuks

Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis.
AA Batterij - 60 Stuks IEC code: LR06, MN1500.  
AA Batterij - 60 Stuks
   
AA Batterij - set van 60 batterijen,
Type: AA penlite,
Systeem: Alkaline,
Spanning: 1.5 Volt,
Merk: Koda - XTRALIFE,
IEC code: LR06, MN1500.  
Productcode: 3372840
voorraad: 8.074
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 16,95
€ 24,95 € 16,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 3372840
In winkelwagen
Koop  1 aantal voor € 16,95
Meer informatie over dit product

Heeft u regelmatig AA batterijen nodig? Bijvoorbeeld omdat u deze regelmatig moet verversen in een toestel maar niet afhankelijk wil zijn van een oplaadperiode? Of heeft u gewoon veel apparaten in huis die met dit type werken, zoals zaklampen, rookmelders en allerlei portable audio-apparatuur? Schaf dan meteen een hele serie van dezelfde soort aan, zodat u een tijdje vooruit kunt. Deze doos met 60 stuks Kodak AA XTRALIFE batterij is dan een goede keuze.

Extra lang energie

Niet alleen kunt u met deze doos met 60 batterijen even vooruit, de Kodak AA XTRALIFE batterij doet zelf ook lang dienst. Het betreft alkaline AA batterijen die in dit formaat ook bekend staan als LR06, MN1500, AM-3 en als “penlite” batterij. U dient deze niet te verwisselen met AAA modellen, deze zijn iets kleiner en zijn niet compatibel met dit type. Alkaline XTRALIFE AA batterijen leveren meer energie dan de oudere modellen op basis van zink en koolstof.

Doos met 60 AA-batterijen

Andere producten in deze categorie
Weerstation | Draadloze sensor | Alarmklok | Weersvoorspelling Dit veelzijdige Nedis® draadloze weerstation verschaft informatie over de binnen- en buitentemperatuur, en ook over verwachte weersomstandigheden. Daarbij heeft het een wekkerfunctie, dus of het nu gaat regenen of de zon gaat schijnen, u bent altijd op tijd uit bed!
U kunt de buitensensor overal in uw tuin plaatsen. De sensor werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) en verstuurt weersinformatie op vier niveaus naar de wekker/het weerstation via een frequentiesignaal van 433 MHz.
Gestroomlijnd en stijlvol display
Het gestroomlijnde en stijlvolle display bevat een touchscreen voor gebruiksgemak. U kunt het overal in uw woning neerzetten en het werkt zowel op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) als op het elektriciteitsnet (230V-adapter meegeleverd).
Wekker en weersinformatie/-vooruitzichten
De display-eenheid biedt informatie ov...
€ 34,95
Klantenservice & Informatie